content redactie


content creatie

Contentstrategie

CONTENTSTRATEGIE

Hoe maak je content die waardevol en effectief is? Samen kijken we naar de marketingdoelen van je bedrijf of project en maak ik - na een analyse - een contentstrategie om je merkverhaal te vertellen.

Lees verder

Tekstredactie

TEKSTEN WAAR JE BLIJ VAN WORDT

Een goed verhaal vertelt zichzelf, maar goed verpakt heeft het nog meer impact. Ik vertaal je boodschap naar relevante, heldere teksten die de kern raken en aanzetten tot actie. Ook kan ik denk ik mee over andere vormen, zoals video's, podcast en meer. Wil je weten hoe ik schrijf? Kijk dan even op de site van NewsLab, waar ik als freelancer werk. 

Lees verder

Redactie

REDACTIE-ORGANISATIE

Het is zonde als een contentstrategie in een la belandt, omdat er niemand is die de tijd of expertise heeft om het uit te voeren. Wie gaat de content maken? Hoe organiseer je dat? Ik adviseer je graag.

Lees verder

workshop contentdenken

DIT DOE IK OOK: WORKSHOPS CONTENT

Je weet wat je merkverhaal is en dat staat omschreven in de marketingstrategie of het communicatieplan van je afdeling en organisatie. Hoe ga je dat plan vervolgens met je team vertalen naar content en formats voor verschillende kanalen? In deze workshop gaan we samen dat creatieve en redactionele proces in. Net zoals ze dat doen bij een echt mediabedrijf. Je leert niet alleen redactioneel denken, maar de workshop resulteert ook in praktische formats en herkenbare rubrieken waar je direct mee aan slag kunt. Zo gaf ik er laatste eentje bij PARK NOW.